Inköp Män lyxvarumärke rabatt butik
Hem >> Köpinformation

Köpinformation

Sekretesspolicy förklarar varför vi samlar in personuppgifter och hur vi samlar in, använder, avslöjar, lagra och skydda din personliga information. Den förklarar också hur du kommer åt, korrigera, uppdatera eller ta bort personlig information som ges till oss, eller göra en anmälan om du har frågor. Vi arbetar med de australiska Privacy Principles för att reglera hur vi samlar in, använda, avslöja, lagra, noggranna bestämmelser skydd av din personliga information.

Vad är personlig information?
Personuppgifter är all information om personligt identifierbar och kan därför användas för identifiering, inklusive din identitet, till någon av ditt namn, kön, födelsedatum, adress, telefonnummer, e-post eller datum för medicinska, utbildning, ekonomisk och uppgifter om anställning information.

Vilken personlig information har vi samlat in?
Vi kan samla in personlig information, inklusive namn, kön, födelsedatum, adress, telefonnummer och e-post datum. När du använder vår webbplats vi automatiskt samla in information om din hårdvara och mjukvara. Denna information kan inkludera din IP-adress, typ av webbläsare, åtkomsttider och / eller hänvisning webbadress. Denna information kommer från webbplatsen för verksamheten och tjänster som tillhandahålls av vår webbplats och för att upprätthålla kvaliteten på de tjänster som tillhandahålls på webbplatsen.

Vi samlar inte in dina finansiell information eller att informationen är reserverad för sin egen sekretesspolicy, finansiella institutioner, kreditkortsnummer som samlats in av folk att köpa en produkt eller tjänst. Om du får ett e-postmeddelande som begär känsliga personuppgifter, är den här informationen inte, som kan vara bedrägliga. Du kan hjälpa oss att identifiera bedrägeriförsök - Om det finns några misstänkta omständigheter, vänligen kontakta vår Privacy Officer.

Varför samlar vi in ​​din personliga information?
Som vanliga samlar vi emellertid personlig information om dig (eller dig) så att vi kan erbjuda dig skräddarsydda produkter, tjänster eller offer som kan vara till nytta för dig och bättre kommunicera med dig. Den personliga information vi samlar in eller ta emot kommer endast att användas för avsett ändamål som den ger.

När och hur man samlar in din personliga information?
När du samtycker till vårt nyhetsbrev kommer vi att samla in de flesta av de personuppgifter direkt från dig. Du accepterar som kan vara uttryckligt eller tas eller inte tas av dig. Du ger din information till oss, när du köper en produkt eller tjänst mer om vår produkt eller tjänst, kommer du att arbeta hos oss, måste du förstå med oss, ta dig en del i vårt spel, du gör en återbetalning, retur eller andra anspråk, din användning av vår webbplats eller andra applikationer, kontakta dig oss per telefon, du skriver till oss, eller när du besöker en av våra butiker.

Back